1. Σχετικά με τα cookies
Θεωρούμε κρίσιμο να γνωρίζετε για τα cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας και τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες και να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας στην ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη λειτουργία της ιστοσελίδας, να απλοποιήσουμε τη σύνδεση σας και να εξασφαλίσουμε ομαλές μεταβάσεις σελίδων. Επίσης, προσφέρουν διαφημίσεις και πληροφοριακό περιεχόμενο που είναι ειδικά διαμορφωμένο για τα ενδιαφέροντα σας.

Επιπλέον, τα cookies μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τη χρήση της ιστοσελίδας, να διερευνούμε πρότυπα περιήγησης και περιοχές δυσκολίας, με σκοπό να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω των cookies χρησιμοποιούνται αυστηρά για να εξελίξουν την αγοραστική σας διαδικασία και να βελτιώσουν το πλαίσιο και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται από τον web browser στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας (όπως το Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox κ.λπ.) που βοηθούν την ιστοσελίδα μας να λειτουργεί πιο αποδοτικά. Αυτά τα cookies δεν προκαλούν ζημιά στις συσκευές σας ή στα αρχεία που αποθηκεύονται σε αυτές. Χρησιμοποιούνται αυστηρά για σκοπούς αναγνώρισης και βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας.

Αυτά αναλαμβάνουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών της ιστοσελίδας, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, τη διαδικασία πληρωμών και την τυχόν αποθήκευση προϊόντων σε wishlist. Χωρίς αυτά τα ζωτικά cookies, η ομαλή λειτουργία του e-shop θα επηρεαζόταν και η εμπειρία περιήγησης σας θα υποβαθμιζόταν.

Αυτά τα cookies διατηρούν τις προτιμήσεις σας καθώς πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, επιτρέποντας μας να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με αυτά, η ιστοσελίδα σας βοηθά σας να βρείτε πιο γρήγορα ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

Ένα υποσύνολο των cookies λειτουργικότητας, τα cookies ανάλυσης βοηθούν στη μέτρηση της απόδοσης των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να εξελίσσουμε συνεχώς και να προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Αυτά τα cookies ειδικεύονται στην παροχή διαφημίσεων που είναι πιο σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντα σας. Στόχος τους είναι να μειώσουν τις τυχαίες, ανεπιθύμητες διαφημίσεις και να επικεντρωθούν σε μηνύματα που ταιριάζουν πιο στοχευμένα με τις προτιμήσεις σας.
2. Πολιτική Απορρήτου
Η εταιρεία με την επωνυμία "EASYCAD LP (ΕΤΕΡΟΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)", αναφερόμενη συνήθως ως "EASYCAD", σας ενημερώνει σχετικά με τα είδη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας, των συνδεδεμένων εφαρμογών ή από άλλα μέσα όπως η τηλεφωνική επικοινωνία και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Πεδίο Εφαρμογής Αυτής της Πολιτικής Απορρήτου
Η "EASYCAD" (εφεξής αναφέρεται ως "η Εταιρεία" ή "εμείς") δρα ως υπεύθυνος επεξεργασίας για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών της. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα της.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε Από Εσάς;
Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με εσάς, όπως λεπτομέρειες που δίνετε για την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας ή για την εκτέλεση παραγγελίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν συλλέγουμε ούτε έχουμε πρόσβαση στις οικονομικές σας πληροφορίες (π.χ. στοιχεία πιστωτικής κάρτας) ή σε οποιαδήποτε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.

Οι Σκοποί για Τους Οποίους Χρησιμοποιούμε Τα Προσωπικά Σας Δεδομένα
Κύριος σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η παροχή των υπηρεσιών της Εταιρείας. Επιπλέον, είναι ουσιώδες να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με νομικές υποχρεώσεις ή για να προστατεύσουμε τα νόμιμα συμφέροντα της Εταιρείας. Αν δεν μπορέσουμε να συλλέξουμε αυτά τα δεδομένα, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας. Έχετε την επιλογή να μη δώσετε προσωπικά δεδομένα στην Εταιρεία για σκοπούς μάρκετινγκ.

Επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Σας Δεδομένα Κατά Την Τηλεφωνική Παραγγελία;
Εάν πραγματοποιείτε παραγγελία προϊόντος μέσω των τηλεφωνικών γραμμών του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, οι οποίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας, επεξεργαζόμαστε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν για την εκτέλεση της παραγγελίας, όπως πλήρες όνομα, e-mail, τηλέφωνο παραγγελίας, διεύθυνση κατοικίας και τον ΑΦΜ σας για την έκδοση τιμολογίου. Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα όσο χρειάζεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και για την περίοδο που απαιτεί ο νόμος. Επιπλέον, διευκρινίζουμε πως δεν αποδεχόμαστε τηλεφωνικές κρατήσεις προϊόντων και ως εκ τούτου δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι δεν διατηρούμε ηχογραφημένα αρχεία τηλεφωνικών συνομιλιών, καθώς οι κλήσεις προς το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών δεν καταγράφονται.

Πώς Προστατεύουμε τα Προσωπικά Σας Δεδομένα;
Η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Έχουμε υιοθετήσει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που επιδιώκουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποκάλυψη, τροποποίηση ή άδικη επεξεργασία.

Ποιος Μπορεί να Έχει Πρόσβαση στα Προσωπικά Σας Δεδομένα;
Για την καλύτερη εκπλήρωση των σκοπών επεξεργασίας, τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό εντός της Εταιρείας μας, το οποίο δεσμεύεται από ρήτρες εμπιστευτικότητας, όπως και από τους εγκεκριμένους συνεργάτες μας. Τα δεδομένα σας μπορεί επίσης να μεταβιβαστούν σε αστυνομικές και άλλες διοικητικές, δικαστικές ή δημόσιες αρχές, ή γενικά σε νομικά πρόσωπα στα οποία η Εταιρεία έχει νομική υποχρέωση ή δικαίωμα να αποκαλύψει τέτοια δεδομένα.

Μεταφέρονται τα Προσωπικά Σας Δεδομένα σε Τρίτες Χώρες;
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μεταφέρονται σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά, φροντίζουμε να υπάρχουν νόμιμες εγγυήσεις που να διασφαλίζουν την προστασία των δεδομένων σας σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων
Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη νομοθεσία των προσωπικών δεδομένων ή αν αισθάνεστε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1, Αθήνα 11523, τηλ: 2106475600, ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dpa.gr.

Πώς Μπορείτε να Επικοινωνήσετε Μαζί Μας σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Σας Δεδομένων;
Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή αίτημα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) μας:

Μέσω Επιστολής:
EASYCAD.
Υπόψη: Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)
Δνση: Αγίου Ιωάννου 64-Β, 15342, Αγία Παρασκευή Αττικής

Μέσω Email:
support @easycad.com.gr

Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε το όνομα σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην επικοινωνία σας και να διευκρινίσετε αναλυτικά το αίτημα σας.

Αναθεωρήσεις στην Παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να ενημερώνεται όπου χρειαστεί. Σημαντικές αλλαγές θα εκφράζονται στο κείμενο της πολιτικής πριν από την εφαρμογή τους και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να σας ενημερώσουμε μέσω κατάλληλων μέσων.

Σας παροτρύνουμε να διαβάζετε περιοδικά την Πολιτική Απορρήτου για να παραμένετε ενημερωμένοι όσον αφορά το πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Για οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με αυτή την Πολιτική Απορρήτου, καθώς και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) μας μέσω των παραπάνω παρεχόμενων στοιχείων επικοινωνίας. Για οποιεσδήποτε άλλες διευκρινίσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας στο: 69 33 44 55 04.
3. Γενικοί Όροι
Οι ιστότοποι www.easycad.com.gr & www.zwcad.com.gr λειτουργούν από την Ελληνική Ετερόρρυθμη Εταιρεία "EASYCAD Ε.Ε." που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννου 64Β, 15342 Αγία Παρασκευή, Αττική, Ελλάδα, με αριθμό εγγραφής 171958101000 στο Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου: 802199956 / Δ.Ο.Υ. Χολαργού (εφεξής "EASYCAD"). Προτού περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και προχωρήσετε σε οποιαδήποτε συναλλαγή, σας προσκαλούμε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται εδώ, οι οποίοι ισχύουν για την πλοήγηση και τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της EASYCAD (εφεξής αναφέρονται ως "Γενικοί Όροι").

Η EASYCAD διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους Γενικούς Όρους. Υποχρεούται να ενημερώνει τους χρήστες για οποιεσδήποτε αλλαγές μέσω του ιστοτόπου αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, εμφανίζοντας μια σχετική σημείωση για την ημερομηνία ισχύος κάθε έκδοσης των όρων στην αρχή του κειμένου. Είναι διευκρινισμένο ότι η αλλαγή των Γενικών Όρων δεν καλύπτει παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει με βάση τη διαδικασία που περιγράφεται στους Γενικούς Όρους όπως ισχύουν τη στιγμή της παραγγελίας. Η τελευταία αναθεώρηση έγινε στις 22 Ιανουαρίου 2024.

Η EASYCAD καταβάλλει κάθε λογική προσπάθεια για να εξασφαλίσει την πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρουσιάζονται στους ιστότοπους www.easycad.com.gr & www.zwcad.com.gr, σε σχέση με την απουσία νομικών ελαττωμάτων των προϊόντων που διατίθενται από τον ιστότοπο και τη σχετικότητα των υπηρεσιών με τη σύμβαση, όπως προβλέπεται στα άρθρα 534 έως 538 του Ελληνικού Αστικού Κώδικα.

Η EASYCAD δεν φέρει ευθύνη για δηλώσεις (προωθητικές ενέργειες ή περιγραφές) που κάνουν τρίτοι σχετικά με τα προϊόντα, για χαρακτηριστικά προϊόντων για τα οποία η EASYCAD δεν είναι αλλά και δεν μπορούσε εύλογα να είναι ενήμερη, ή αν κατά τον χρόνο της παραγγελίας, μια δήλωση σχετικά με τα χαρακτηριστικά προϊόντος έχει αλλάξει με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο και η απόφαση του αγοραστή δεν μπορούσε να επηρεαστεί από τη δήλωση/ανακοίνωση/γνωστοποίηση χαρακτηριστικών με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Τέλος, η EASYCAD δεν ευθύνεται για προφανή τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών στη λειτουργία του ιστοτόπου λόγω ανωτέρας βίας, καθώς και σε περίπτωση
Η EASYCAD δεν φέρει ευθύνη για δηλώσεις (προωθητικές ενέργειες ή περιγραφές) που γίνονται από τρίτους σχετικά με τα προϊόντα, για χαρακτηριστικά προϊόντων τα οποία η EASYCAD δεν είναι και δεν θα μπορούσε λογικά να είναι ενήμερη, ή αν κατά τη στιγμή της παραγγελίας, μια δήλωση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος έχει αλλάξει με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο όπως προηγουμένως είχε αναφερθεί και η απόφαση του αγοραστή δεν μπορούσε να επηρεαστεί από τη δήλωση/ανακοίνωση/γνωστοποίηση των χαρακτηριστικών με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Τέλος, η EASYCAD δεν φέρει ευθύνη για προφανή τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που έχουν συμβεί ακούσια ή λόγω διακοπών στη λειτουργία του ιστοτόπου οφειλόμενες σε ανωτέρα βία, καθώς και αν η απόφαση του αγοραστή δεν μπορούσε να επηρεαστεί από την δήλωση/ανακοίνωση/γνωστοποίηση χαρακτηριστικών με το συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Όσον αφορά την παροχή ψηφιακού περιεχομένου: Ο όρος "ψηφιακό περιεχόμενο" αναφέρεται σε δεδομένα τα οποία παράγονται και παρέχονται σε ψηφιακή μορφή. "Ψηφιακή υπηρεσία" περιλαμβάνει: α) μια υπηρεσία που επιτρέπει στον παραλήπτη να δημιουργεί, να επεξεργάζεται, να αποθηκεύει δεδομένα σε ψηφιακή μορφή ή να έχει πρόσβαση σε αυτά, ή β) μια υπηρεσία που επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων σε ψηφιακή μορφή ή κάθε άλλη αλληλεπίδραση με τέτοια δεδομένα, τα οποία είναι ανεβασμένα ή δημιουργηθεντα από τον παραλήπτη ή άλλους χρήστες της υπηρεσίας.

Η EASYCAD λαμβάνει κάθε λογική ενέργεια προκειμένου να εξασφαλίσει την ολοκληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται στους ιστότοπους www.easycad.com.gr & www.zwcad.com.gr σε σχέση με την συμμόρφωση του ψηφιακού περιεχομένου ή των υπηρεσιών με τη σύμβαση, όπως προβλέπεται στα άρθρα 9 έως 14 του νόμου 4967/2022.

Η EASYCAD εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών για την πιθανή μη διαθεσιμότητα προϊόντων, ψηφιακού περιεχομένου ή υπηρεσιών, με τον ίδιο τρόπο που παρέχει πληροφορίες για άλλα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της EASYCAD δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι χρήστες κατά την προσπάθεια πρόσβασης στον ιστότοπο και κατά τη διάρκεια της χρήσης του σχετικά με τη λειτουργία ή τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του ιστοτόπου. Επιπλέον, η EASYCAD δεν ευθύνεται για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων, ιδιαίτερα για μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις σε προϊόντα και/ή υπηρεσίες και/ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ιστοτόπου.
Οι ιστότοποι www.easycad.com.gr και www.zwcad.com.gr είναι οι επίσημες διαδικτυακές τοποθεσίες της EASYCAD. Όλο το περιεχόμενο των ιστότοπων που δημοσιεύεται από την EASYCAD, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της EASYCAD και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και διεθνών συνθηκών. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την EASYCAD και/ή το διαδικτυακό της κατάστημα και/ή τρίτα μέρη που έχουν συμβαθεί με αυτήν και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους είναι αποκλειστικά εμπορικά σήματα και χαρακτηριστικά της EASYCAD και/ή του www.easycad.com.gr και/ή του www.zwcad.com.gr και/ή των συνεργατών τρίτων μερών και προστατεύονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.
Οπωσδήποτε, η εμφάνιση και έκθεσή τους στους ιστότοπους www.easycad.com.gr και www.zwcad.com.gr δεν πρέπει να ερμηνευτεί με οποιονδήποτε τρόπο ως μεταφορά ή χορήγηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης αυτών από οποιονδήποτε επισκέπτη ή χρήστη της ιστοσελίδας.
Οι χρήστες των ιστότοπων www.easycad.com.gr και www.zwcad.com.gr συμφωνούν ότι δεν θα τους χρησιμοποιήσουν και το διαδικτυακό κατάστημα της EASYCAD για την αποστολή, δημοσίευση, αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μετάδοση κατά άλλο τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, παρενοχλητικό, συκοφαντικό, ανακριβές, βάναυσο, βλασφημικό, παραβίαση της ιδιωτικότητας κάποιου, δείχνει κακόβουλο πρόθεση ή εκφράζει φυλετική, εθνική ή άλλη διάκριση, μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί, αντιγραφεί ή να επικοινωνηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο σύμφωνα με το νόμο (όπως απόρρητες πληροφορίες ή πληροφορίες που καλύπτονται από υποχρέωση εχεμύθειας), παραβιάζει οποιοδήποτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κωδικούς, αρχεία ή προγράμματα που σχεδιάστηκαν για να διακόψουν, προκαλέσουν ζημία, καταστρέψουν ή ανακόψουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού υπολογιστή ή υλικού, βιώτως ή ακούσια παραβιάζει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις διατάξεις της, μπορεί να παρακωλύσει τρίτους κατά οποιονδήποτε τρόπο και κάθε περιεχόμενο, ιδιαίτερα λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων χρηστών.
Η EASYCAD αναγνωρίζει τη σημασία του ζητήματος της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, για να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και εμπιστευτικές. Η ασφάλεια του διαδικτυακού καταστήματος της EASYCAD επιτυγχάνεται μέσω των ακόλουθων μεθόδων:
Αναγνώριση πελάτη Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το όνομα χρήστη (ηλεκτρονική διεύθυνση) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (κωδικός πρόσβασης), ο οποίος κάθε φορά που τους εισαγάγετε σας παρέχει απόλυτα ασφαλή πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (κωδικό πρόσβασης) όσο συχνά επιθυμείτε. Το όνομα χρήστη (ηλεκτρονική διεύθυνση) δεν μπορεί να αλλάξει. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας https://www.zwcad.com.gr/zwcad-whois/general-contact-form/ ώστε να απενεργοποιήσουμε τον υπάρχοντα λογαριασμό και να δημιουργήσουμε έναν νέο, από διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση.
Μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας μέσω των παραπάνω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση του μυστικούτητάς τους και για το απόκρυψή τους από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του κωδικού σας μόνος ή σε συνδυασμό με το όνομα χρήστη, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως, διαφορετικά, το online κατάστημα της EASYCAD δεν φέρει ευθύνη για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Για λόγους ασφαλείας, σας συνιστούμε να αλλάζετε τον κωδικό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση ίδιων ή παρόμοιων και ευδιάκριτων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Σας προτείνουμε επίσης να περιλαμβάνετε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς, αλλά και σύμβολα όταν δημιουργείτε τον μυστικό σας κωδικό. Ελάχιστες απαιτήσεις για τον μυστικό κωδικό σας: Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες, τουλάχιστον 1 αριθμός, τουλάχιστον 1 κεφαλαίο γράμμα. Τα γράμματα πρέπει να είναι λατινικοί χαρακτήρες.
Εξασφάλιση της Ιδιωτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων σας

Δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία και την ιδιωτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Για να το επιτύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης ISRG Root X1 1.3, χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο υπογραφής SHA256. Αυτό το πρωτόκολλο έχει πιστοποιηθεί από την ISRG, μια εξειδικευμένη εταιρεία στην ασφάλεια συναλλαγών.

Αυτόματη Διακοπή Σύνδεσης για την Ασφάλεια του Χρήστη

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα EASYCAD είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διακόπτει αυτόματα τη σύνδεση των χρηστών μετά από 20 λεπτά αδράνειας.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση μέσω Ενός Τείχους Προστασίας

Η πρόσβαση στα συστήματα μας EASYCAD, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής του δικτύου μας, είναι αυστηρά ελεγχόμενη και περιορίζεται από σύγχρονα και τακτικά ενημερωμένα συστήματα ασφαλείας. Αυτά τα μέτρα εξασφαλίζουν ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα συστήματά μας, αποτρέποντας οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, πιθανές διαρροές ή παραβιάσεις δεδομένων.

Ασφαλής Κρυπτογράφησης Μέτρα

Το EASYCAD βασίζεται σε σύγχρονα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης για την παροχή ασφαλούς ανταλλαγής πληροφοριών. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση τεχνικών που αποτρέπουν την πρόσβαση τρίτων. Τα μέτρα κρυπτογράφησης μας διασφαλίζουν ότι οι πληροφορίες σας παραμένουν ακέραιες και φθάνουν στον προορισμό τους, επιβεβαιώνοντας επίσης τα αναγνωριστικά του αποστολέα και του παραλήπτη για να αποτραπούν μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις.

Δημιουργία Ασφαλών Συνδέσεων

Μόλις μεταβείτε σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες μας, δημιουργείται μια μοναδική και ασφαλής σύνδεση μεταξύ του πελάτη σας (π.χ. το πρόγραμμα περιήγησης σας) και του διακομιστή μας. Αυτή η ασφαλής σύνδεση πιστοποιείται από τον πάροχο Πιστοποιητικών ISRG, χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο SHA256.

Αυθεντικοποίηση για τη Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Οι σελίδες που περιλαμβάνουν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως η τοποθέτηση παραγγελιών, η διαχείριση λογαριασμών ή η ενημέρωση διευθύνσεων, απαιτούν αυθεντικοποίηση του χρήστη. Αυτή η διαδικασία αυθεντικοποίησης εξασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα με τον σωστό ταυτότητα και κωδικό πρόσβασης έχουν πρόσβαση σε αυτές τις σελίδες.

Ιδιωτικότητα στις Συναλλαγές

Η προστασία των δεδομένων είναι ένας θεμελιώδης αρχή που τηρούμε, και ισχύει εξίσου για τις συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται από εσάς ως χρήστης ή επισκέπτης στο EASYCAD θεωρούνται εμπιστευτικές. Το EASYCAD λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται μόνο όπως απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών μας.

Σημαντικά μέτρα για τη διασφάλιση των δεδομένων σας περιλαμβάνουν:

• Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες συναλλαγών όταν είναι απαραίτητο, όπως για την επεξεργασία αιτημάτων.
• Η EASYCAD δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες πελατών ή πληροφορίες συναλλαγών χωρίς έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους τους πελάτες, εκτός αν υπάρχει δικαστική απόφαση ή άλλη νομική αρχή που το απαιτεί.
• Όταν η EASYCAD συνεργάζεται με τρίτα μέρη για υποστήριξη των συστημάτων της, εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων.
• Για τη δική σας ασφάλεια, είναι ζωτικής σημασίας να θεωρείτε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας μας εμπιστευτικές και να αποφεύγετε να τις αποκαλύπτετε σε τρίτους.

Στο διαδικτυακό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες υπολογιστών. Αφού κάνετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μόλις η παραγγελία σας επεξεργαστεί, θα λάβετε ένα δεύτερο email με πληροφορίες για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.easycad.com.gr & www.zwcad.com.gr, μπορεί να σας ζητηθεί να μοιραστείτε και να παράσχετε προσωπικές πληροφορίες (όνομα, επάγγελμα, διεύθυνση email, διεύθυνση αποστολής κλπ.) προκειμένου να επεξεργαστείτε τις παραγγελίες σας ή να παράσχετε τις υπηρεσίες μας. Θα σας ζητηθεί επίσης η συγκατάθεσή σας για τη χρήση Cookies σύμφωνα με την πολιτική Cookies της EASYCAD, την οποία σας ζητούμε να διαβάσετε. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του www.easycad.com.gr & www.zwcad.com.gr διατηρούνται αυστηρώς για τον σκοπό των συναλλαγών σας μαζί μας ή όταν υπάρχει ένα άλλο νόμιμο ενδιαφέρον για την επεξεργασία σύμφωνα με τον νόμο, ή εάν έχετε δώσει ρητή συγκατάθεση για άλλη επεξεργασία.

Σε κάθε περίπτωση, οι υπάλληλοι της EASYCAD που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας είναι συγκεκριμένα και εξουσιοδοτημένα άτομα και η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Έχουμε λάβει κάθε λογική μέτρο για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να αποκαλυφθούν σε συνεργάζονται επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την EASYCAD σε ακραία σπάνιες και συγκεκριμένες περιπτώσεις για την υποστήριξη, την προώθηση και την εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης μαζί σας, αλλά πάντα υπό συνθήκες που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα δεδομένα σας δεν υπόκεινται σε καμία παράνομη επεξεργασία.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, προτάσεις ή δηλώσεις που αφορούν αυτά τα θέματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της αφιερωμένης φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στον σύνδεσμο https://www.zwcad.com.gr/zwcad-whois/general-contact-form/.

Οποιαδήποτε στιγμή, κάθε χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει ή να αντιτίθεται στην επεξεργασία των πληροφοριών τους, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσει μερική ή πλήρη διαγραφή των δεδομένων τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες στην Πολιτική Απορρήτου της EASYCAD. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Ελλάδας, στην οδό Κηφισίας 1, Αθήνα 115 23, τηλ. 2106475600, www.dpa.gr.

Σε περίπτωση που υπάρχει εκκρεμότητα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα λάβετε αντίστοιχο email και/ή SMS. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στους τηλεφωνικούς αριθμούς που δώσατε κατά την εγγραφή ή την τοποθέτηση της παραγγελίας σας στον ιστότοπο μας.

Δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης αυτών των ειδοποιήσεων, καθώς η παράδοση τους είναι προϋπόθεση για τη σωστή πρόοδο της παραγγελίας σας. Σας ζητούμε να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα emails μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα κρατήσετε καθ' όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι δική σας ευθύνη, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε αυτές τις ειδοποιήσεις μέσω email, να μας ενημερώσετε άμεσα, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας. Τα προϊόντα σας θα παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν, εντός μέγιστου προθεσμίας τριάντα ημερών από την ολοκλήρωση της σύμβασης. Τα προϊόντα που εμφανίζουν την κατάσταση παραγγελίας Προπαραγγελία, Αναμονή και Κατόπιν αιτήματος αποτελούν εξαιρέσεις, για τις οποίες παρέχονται ξεχωριστές πληροφορίες παράδοσης.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά το ψηφιακό περιεχόμενο και τις ψηφιακές υπηρεσίες, εκτός αν έχετε ενημερωθεί διαφορετικά, η εταιρεία θα παρέχει το ψηφιακό περιεχόμενο ή την ψηφιακή υπηρεσία εντός 2 εργάσιμων ημερών. Η εταιρεία θεωρείται να έχει εκπληρώσει την υποχρέωση της να παράσχει όταν:

α) Το ψηφιακό περιεχόμενο ή κάθε κατάλληλο μέσο πρόσβασης ή λήψης ψηφιακού περιεχομένου γίνεται διαθέσιμο ή προσβάσιμο στον παραλήπτη, είτε μέσω της επιλεγμένης φυσικής ή εικονικής τοποθέτησης από τον παραλήπτη για αυτόν τον σκοπό.

β) Η ψηφιακή υπηρεσία γίνεται διαθέσιμη στον παραλήπτη στην επιλεγμένη φυσική ή εικονική τοποθέτηση.

Οι πωλήσεις εμπορευμάτων με ψηφιακό περιεχόμενο (όπως υπολογιστές κ.λπ.) υπόκεινται στους ίδιους όρους που διέπουν τις πωλήσεις οποιουδήποτε φυσικού εμπορεύματος. Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που αφορούν οποιοδήποτε αντικείμενο με ψηφιακά στοιχεία, καθώς παρέχουμε όχι μόνο ενημερώσεις ασφαλείας αλλά και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία για το αντικείμενο ώστε να συμμορφώνεται με τη σύμβαση. Εάν η πολιτική σύμβαση περιλαμβάνει πολλαπλές διαδοχικές παραδόσεις ψηφιακών στοιχείων, θα παρέχονται ενημερώσεις καθ' όλη τη διάρκεια που ο αγοραστής ρεαλιστικά αναμένει να λάβει ενημερώσεις, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και τον σκοπό του αντικειμένου και των ψηφιακών στοιχείων, με γνώμονα τις συνθήκες και τη φύση της σύμβασης. Εάν η πολιτική σύμβαση περιλαμβάνει τη συνεχή παροχή ψηφιακών στοιχείων, θα παρέχονται ενημερώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της υποχρέωσης παροχής των ψηφιακών στοιχείων. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε μη συμμόρφωση του αντικειμένου με ψηφιακά στοιχεία στη σύμβαση, εάν αυτή προκύπτει αποκλειστικά από την έλλειψη συγκεκριμένων πληροφοριών που δεν εγκαταστάθηκαν εγκαίρως από εσάς, ακόμη και αν σας ενημερώθηκε για τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών και τις συνέπειες από τη μη εγκατάσταση τους, εκτός αν η αδυναμία σας να εγκαταστήσετε ή η εσφαλμένη εγκατάσταση τους οφείλονται σε ανεπαρκείς οδηγίες εγκατάστασης που σας παρείχαμε.

2. Συγκεκριμένα, στις συμβάσεις, αυτές αφορούν αποκλειστικά την παροχή ψηφιακού περιεχομένου, εξαιρουμένης της πώλησης αγαθών με ψηφιακό περιεχόμενο (π.χ. στην περίπτωση λήψης λογισμικού), ισχύουν τα εξής:

Το EASYCAD θεωρείται ότι έχει εκπληρώσει την υποχρέωση του για την παροχή ψηφιακού περιεχομένου, όταν:
A) το ψηφιακό περιεχόμενο ή οποιοδήποτε μέσο κατάλληλο για να αποκτηθεί ή να προσπελαστεί το ψηφιακό περιεχόμενο γίνεται διαθέσιμο ή προσπελάσιμο από τον παραλήπτη/αγοραστή ή από την φυσική ή εικονική εγκατάσταση που έχει επιλέξει ο παραλήπτης/αγοραστής για αυτόν τον σκοπό.
B) η ψηφιακή υπηρεσία γίνεται διαθέσιμη στον παραλήπτη/αγοραστή ή στη φυσική ή εικονική εγκατάσταση που έχει επιλέξει ο παραλήπτης/αγοραστής για αυτόν τον σκοπό.

Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται εάν ο παραλήπτης/αγοραστής, κατά τη στιγμή της σύναψης της σύμβασης, πήρε συγκεκριμένες πληροφορίες ότι μια συγκεκριμένη χαρακτηριστική πτυχή του ψηφιακού περιεχομένου ή της ψηφιακής υπηρεσίας αποκλίνει από τις αντικειμενικές απαιτήσεις και την αποδέχθηκε ρητά.

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την έλλειψη συμμόρφωσης του ψηφιακού περιεχομένου ή της ψηφιακής υπηρεσίας στη σύμβαση όταν προκύπτει αποκλειστικά από την έλλειψη συγκεκριμένων πληροφοριών, τις οποίες ο παραλήπτης/αγοραστής δεν έχει εγκαταστήσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την παροχή τους, με την προϋπόθεση ότι:
A) η εταιρεία ενημέρωσε τον παραλήπτη/αγοραστή για τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών και τις συνέπειες της μη εγκατάστασής τους και
B) η ικανότητα του παραλήπτη/αγοραστή να εγκαταστήσει τις πληροφορίες ή η λανθασμένη εγκατάσταση τους δεν οφείλεται σε ανεπαρκείς οδηγίες εγκατάστασης που παρείχε στον παραλήπτη/αγοραστή.

Εκτός από αναβαθμίσεις ασφαλείας, η εταιρεία παρέχει στον παραλήπτη οποιεσδήποτε άλλες απαραίτητες πληροφορίες για να συμμορφωθεί το ψηφιακό περιεχόμενο ή η ψηφιακή υπηρεσία με την σύμβαση.

Εάν η σύμβαση εκτελείται με μία (1) ή περισσότερες διαδοχικές παροχές, το EASYCAD παρέχει αναβαθμίσεις καθ' όλη τη διάρκεια που ο παραλήπτης αναμένει εύλογα να παρέχονται αναβαθμίσεις, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και τον σκοπό του ψηφιακού περιεχομένου ή της ψηφιακής υπηρεσίας, τις συνθήκες και τη φύση της σύμβασης.

Εάν η σύμβαση εκτελείται με συνεχή παροχή, η εταιρεία παρέχει αναβαθμίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της υποχρέωσης παροχής του ψηφιακού περιεχομένου ή της ψηφιακής υπηρεσίας.

Εκτός εάν οι συμβαλλόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει διαφορετικά, το ψηφιακό περιεχόμενο ή η ψηφιακή υπηρεσία παρέχονται στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση στη στιγμή της σύναψης της σύμβασης.

Εάν είστε καταναλωτής, στην περίπτωση αγορών από απόσταση (μέσω διαδικτύου), έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν και θα σας επιστρέψουμε την τιμή, εάν μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη διεύθυνση https://www.zwcad.com.gr/zwcad-whois/general-contact-form/ ή μέσω τηλεφώνου στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 6933445504 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο πρόσωπο που ορίσατε. Εάν παραγγείλετε μια σειρά προϊόντων, ο χρονικός περιορισμός ξεκινά από τη στιγμή που λάβετε το τελευταίο προϊόν της σειράς ή με την ολοκλήρωση της τελευταίας δόσης στην περίπτωση περιοδικών παραδόσεων. Κατά την εκτέλεση του δικαιώματος επιστροφής, υποχρεούστε να μας επιστρέψετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση (ολοκαίνουργιο), όπως σας παραδόθηκε ή να μας παράσχετε σαφή και αμφισβητούμενη απόδειξη ότι το έχετε αποστείλει με ασφάλεια εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής σας. Εκτός εάν το προϊόν μπορεί να επιστραφεί με κανονικό ταχυδρομείο (όχι διανομέα), το κόστος επιστροφής είναι δική σας ευθύνη.
Υπό αυτές τις συνθήκες, εντός της ίδιας προθεσμίας, είμαστε υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε οποιοδήποτε ποσό έχετε πληρώσει σε εμάς χρησιμοποιώντας την μέθοδο πληρωμής που έχετε επιλέξει για να μας καταβάλλετε την τιμή. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, θα εκδώσουμε ένα αίτημα προς τον εκδότη της κάρτας όταν λάβουμε πίσω το προϊόν, και δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις στην πίστωση της τιμής που δεν οφείλονται σε εμάς.

Ο καταναλωτής φέρει ευθύνη μόνο για τη μείωση της αξίας των αγαθών που προκύπτει μόνο από την χειρισμό των αγαθών εκτός από αυτό που είναι απαραίτητο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Δεν φέρουμε ευθύνη και δεν αποζημιώνουμε τον καταναλωτή, και η επιστροφή δεν θα προκαλέσει αποτελέσματα, σε περιπτώσεις όπου προκλήθηκε ζημιά στα αγαθά λόγω ελαττωματικής χρήσης από πλευράς του καταναλωτή ή σε περιπτώσεις υπερβολικής χρήσης πέρα από αυτό που είναι απαραίτητο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.
Οποιαδήποτε προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από την αναγκαία τεκμηρίωση και αποδείξεις. Εάν το κόστος αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος υπερβαίνει το κόστος της κανονικής αλληλογραφίας, δεν θα καλύπτεται από την εταιρεία και θα είναι ευθύνη του πελάτη.

Δεν έχετε το δικαίωμα απόσυρσης σε περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 3iβ του Νόμου 2251/94 ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που προβλέπεται από το νόμο ή αυτούς τους όρους σύμφωνα με το νόμο. Για παράδειγμα, το δικαίωμα απόσυρσης δεν ισχύει για προϊόντα όπως σφραγισμένο λογισμικό ηλεκτρονικού υπολογιστή που έχει ξεσφραγιστεί μετά την παράδοση. Στην περίπτωση αγοράς συσκευών που περιλαμβάνουν ενεργοποίηση λογισμικού μετά από περίοδο δοκιμής, κατά την οποία ο καταναλωτής ενημερώνεται και έχει τη δυνατότητα να αποσύρει ή να αποδεχτεί το προϊόν και το λογισμικό, το δικαίωμα απόσυρσης δεν ισχύει εάν η περίοδος δοκιμής λήξει χωρίς να γίνει η αντίστοιχη ανάκληση.

Ο κατασκευαστής κάθε προϊόντος που αγοράζεται από έναν καταναλωτή φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται από ελαττώματα στο προϊόν. Οποιαδήποτε συμφωνία που περιορίζει ή απαλλάσσει τον κατασκευαστή από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι απαιτήσεις κατά του κατασκευαστή για ζημιές που οφείλονται σε ελαττώματα είναι ληξιπρόθεσμες τρία χρόνια μετά την ημερομηνία που ο ζημιωθείς έγινε ενήμερος ή έπρεπε να γίνει ενήμερος για τη ζημιά, το ελάττωμα και την ταυτότητα του κατασκευαστή. Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του προϊόντος στην αγορά, τα δικαιώματα του ζημιωθέντος κατά του κατασκευαστή λήγουν. Σε περίπτωση αμφιβολίας για την ταυτότητα του κατασκευαστή ενός προϊόντος που αγοράσατε από εμάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα.

Για κάθε προϊόν που αγοράζετε ισχύει η νομοθετικά υποχρεωτική εγγύηση για πραγματικά ελαττώματα. Συνήθως, κάθε ανθεκτικό καταναλωτικό αγαθό συνοδεύεται από γραπτή εμπορική εγγύηση από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή την επιχείρηση που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ, ή την επιχείρηση που παρουσιάζεται ως κατασκευαστής (ο "Προμηθευτής"). Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συγκεκριμένες πληροφορίες που παρέχονται στις περιπτώσεις όπου οι κατασκευαστές δεν προσφέρουν εμπορική εγγύηση για ανθεκτικά καταναλωτικά αγαθά με εκτιμώμενη διάρκεια ζωής τουλάχιστον δύο ετών. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε εξετάστε προσεκτικά τους όρους της εμπορικής εγγύησης που παρέχεται από τον Προμηθευτή, καθώς και οποιαδήποτε συνοδευτικά έγγραφα και πληροφορίες περιλαμβάνονται στα προϊόντα και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με πληροφορίες για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων. Συγκεκριμένα, επισημαίνουμε τα εξής:
Ο Προμηθευτής πρέπει να παρέχει στον καταναλωτή σαφείς και πλήρεις γραπτές οδηγίες, είτε στην ελληνική γλώσσα είτε χρησιμοποιώντας διεθνώς αναγνωρίσιμα σύμβολα, για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση και συντήρηση του.

Η εμπορική εγγύηση που παρέχεται στους καταναλωτές πρέπει να περιλαμβάνει, σε απλή, αναγνώσιμη και κατανοητή γλώσσα στα ελληνικά, τουλάχιστον το επωνυμία επιχείρησης και η διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν που καλύπτεται από την εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενο, διάρκεια και επικρατούσα σκοπιμότητα της. Η εγγύηση πρέπει να συμβαδίζει με τις αρχές της καλής πίστης και δεν πρέπει να ακυρώνεται από υπερβολικούς αποκλεισμούς. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι λογική σε σχέση με το πιθανό χρόνο ζωής του προϊόντος. Ο πιθανός χρόνος ζωής του προϊόντος αναφέρεται στον λογικά αναμενόμενο χρόνο κατά τον οποίο το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τον σκοπό του, ακόμη και μετά την επισκευή ή αντικατάσταση των τμημάτων του, μέχρι η κανονική χρήση να καθιστά το προϊόν άχρηστο ή η περαιτέρω χρήση του οικονομικά ανέφικτη. Ειδικά για προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι λογική σε σχέση με τη χρονική περίοδο κατά την οποία αναμένεται να παραμείνουν τεχνολογικά ενημερωμένα, εάν αυτή η περίοδος είναι μικρότερη από τον πιθανό χρόνο ζωής τους. Εάν παρουσιαστεί ελάττωμα στο προϊόν κατά τη διάρκεια της εγγύησης και ο Προμηθευτής αρνηθεί ή καθυστερήσει την επισκευή πέρα από τα αναγκαία χρονικά περιθώρια, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με ένα νέο με τις ίδιες χαρακτηριστικά και ποιότητα, ή εάν δεν μπορεί να επισκευαστεί, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο. Εάν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής για ένα καλό καταναλωτή υπερβαίνει τις είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για τη διάρκεια της επισκευής. Η αποτυχία του Προμηθευτή να πληροί τις υποχρεώσεις του δεν επηρεάζει την ισχύ της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να κινητοποιήσει και να απαιτήσει από τον Προμηθευτή να την τηρήσει. Στην περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή των ανταλλακτικών του, η εγγύηση ανανεώνεται αυτόματα για ολόκληρη τη διάρκεια όσον αφορά το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
Πέρα από την εγγύηση και εκτός αυτής, ο προμηθευτής νέων ανθεκτικών καταναλωτικών αγαθών πρέπει να διασφαλίσει ότι οι καταναλωτές έχουν συνεχή πρόσβαση σε τεχνικές υπηρεσίες για τη συντήρηση και επισκευή τους για μια περίοδο ίση με την αναμενόμενη διάρκεια ζωής τους. Επιπλέον, ο προμηθευτής πρέπει να διασφαλίσει ότι οι καταναλωτές έχουν εύκολη πρόσβαση σε ανταλλακτικά και άλλα απαραίτητα προϊόντα για ολόκληρη τη δυνατή διάρκεια ζωής τους.

Σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις, η EASYCAD ως προμηθευτής ενός προϊόντος όπως αυτό που ορίζεται παραπάνω, θα σας παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για να εκπληρώσετε τους όρους της εγγύησης του προμηθευτή, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Αυτό είναι ανεξάρτητο από οποιεσδήποτε υπηρεσίες συντήρησης εκτός εγγύησης που θα μπορούμε να σας προσφέρουμε με τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Επιπλέον, η EASYCAD είναι δεσμευμένη από όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τους πωλητές. Συγκεκριμένα, σε περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων που σας πουλούμε, έχετε το δικαίωμα (α) να ζητήσετε επισκευή χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί αναλογία εξόδων, (β) να ζητήσετε μείωση της τιμής και (γ) να αποσύρετε από τη σύμβαση αγοράς, εκτός από περιπτώσεις μικροελαττωμάτων. Αυτές οι υποχρεώσεις δεν ισχύουν εάν το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς ή από ανωτέρα βία με ευρεία έννοια, ή εάν ήσασταν ενήμεροι ότι αγοράσατε ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα που έχουν επισκευαστεί. Η EASYCAD αναλαμβάνει επιπλέον ευθύνη για ελαττώματα μόνο εάν φέρει ευθύνη για την πρόκληση τους. Αυτές οι υποχρεώσεις υπόκεινται σε διάταξη διετούς κατάταξης από την πώληση του προϊόντος από την EASYCAD σε εσάς.

Χωρίς να παραβλέπονται οι διατάξεις για τα δικαιώματα των καταναλωτών για απόσυρση σε απόσταση, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις παρακάτω περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρώσετε την online παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε πίσω και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας κάνοντας κλικ στο κατάλληλο κουμπί.
Εάν η online παραγγελία έχει ολοκληρωθεί αλλά το προϊόν δεν έχει ακόμη αποσταλεί, μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 6933445504 και ένας από τους εκπροσώπους μας θα ακυρώσει την παραγγελία σας.
Μετά την παραλαβή του προϊόντος, μπορείτε να μας καλέσετε στον αριθμό 6933445504 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας https://www.zwcad.com.gr/zwcad-whois/general-contact-form/ για να εξηγήσετε τον λόγο ακύρωσης της παραγγελίας σας. Ένας από τους εκπροσώπους μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας.
Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στον αριθμό 6933445504 και παρέχετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους παρακάτω λόγους:
Το προϊόν καθυστερεί να αποσταλεί από τον προμηθευτή μας. Για να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη γκάμα από τοπικούς και διεθνείς προμηθευτές. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μπορεί να κολλήσει στο τελωνείο ή κατά την διάρκεια της μεταφοράς, με αποτέλεσμα το προϊόν να μην είναι διαθέσιμο
Σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών, καθώς και σε οποιαδήποτε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email (π.χ. αν οι πληροφορίες που έχετε δώσει δεν είναι ενημερωμένες σωστά) λόγω εμποδίων που σχετίζονται με το προϊόν ή την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, προσφέρουμε πακέτα συνοδών υπηρεσιών σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.
• Υπολογιστές / Περιφερειακές συσκευές
Οι σχετικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
• Αναβάθμιση υλικού
• Τεχνική υποστήριξη
• Σύνδεση και επίδειξη υπολογιστή
• Σύνδεση και επίδειξη περιφερειακής συσκευής
• Εγκατάσταση τοπικού δικτύου
Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας απαιτείται η συμφωνία για την αγορά της κύριας συσκευής. Ο ραντεβού καθορίζεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο: 6933445504) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας https://www.zwcad.com.gr/zwcad-whois/general-contact-form/. Οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται στην Αττική.

Η αποσύνδεση/απομάκρυνση μιας παλαιότερης συσκευής δεν περιλαμβάνεται και επιφέρει επιπρόσθετο κόστος. Ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει τον πωλητή κατά την παραγγελία ή τον τεχνικό μας κατά την καταχώρηση του ραντεβού για την απόκτηση μιας παλαιάς συσκευής που χρειάζεται να αποσυνδεθεί/αφαιρεθεί.

Επίσης, ευθύνη του πελάτη είναι να μας ενημερώσει για οποιεσδήποτε ειδικότητες ή παραδοχές στο χώρο όπου θα γίνει η εγκατάσταση της συσκευής, ώστε να μπορούμε να ενημερώσουμε έγκαιρα για οποιοδήποτε επιπλέον κόστος εξοπλισμού ή ανθρώπινου δυναμικού.